fbpx

Team.

jeroen ironbarJeroenBiohacker
“IronBar is voor mij al lange tijd de ideale oplossing om mijn kracht en uithoudingsvermogen beter te maken. Naast mijn werk in de sportbranche en gezin, heb ik weinig tijd en zin om naar een sportschool te gaan.”
carlo ironbarCarloProductontwikkeling
“Naast sporten en mijn gezin ben ik vooral druk met het bouwen van meubelen en constructies. De IronBar ontwikkelen en uiteindelijk gebruikt zien worden is echt tof!”
tim ironbarTimMarketeer & Eigenaar Vitaminepillen.nl.
“Ik ben veel met gezondheid bezig maar sport is wat dat betreft mijn minst “sterke” kant. De IronBar is voor mij de ideale oplossing aangezien ik sportscholen liever mijd en ook niet veel tijd wil besteden aan sporten”.
het begint bij jezelf....

Focus op gezondheid met IRONBAR!

Wie zijn wij?

Jeroen en Carlo zijn al maten vanaf de hoge school. Gedurende de jaren zijn sport en gezondheid twee belangrijke onderwerpen geweest waar beiden nog steeds maar al te druk mee zijn. Toen Jeroen twee jaar geleden aan Carlo (normaal vakman in meubelen) vroeg of hij een speciale stang kon maken voor trainingen, was dit onbedoeld het startsein van IronBar. “Met een drukke baan en gezin is het vaak lastig om sport en fitness genoeg aandacht te geven. Om thuis of onderweg toch te kunnen sporten zocht ik naar een oplossing”, aldus Jeroen.

Vakmanschap en kwaliteit

Afgelopen twee jaar is Carlo bezig geweest met het verfijnen en verbeteren van de stang aan de hand van feedback. Niet alleen Jeroen maar ook personal trainers en sport fanaten uit de regio hebben hierbij meegeholpen aan de ontwikkeling. Nu zijn wij klaar om deze handige en complete tool aan de man (of vrouw) te brengen!

Handgemaakt van de sterkste materialen en constructie, biedt de IronBar een fitness tool welke voor het leven meegaat.

Maak van sporten een gewoonte!

Sportscholen, verenigingen, parken of een eigen zolder – genoeg plekken en manieren om in beweging te blijven en te trainen! Hoe komt het dan toch dat het merendeel van de Nederlanders veel te weinig beweegt of te zwaar is?

Weinig tijd, energie en/of motivatie zijn vaak gehoorde redenen. Doordat de IronBar overal en altijd gebruikt kan worden, in combinatie met een kort en effectief trainingsschema, is het creëren van een gewoonte een stuk makkelijker gemaakt. Train vier keer per week ongeveer 20 minuten met de IronBar en resultaat zal zeer snel merkbaar zijn!